Frihet

Aaaah,  sista provet för denna termin är äntligen avklarat. Skönt! Nu ska jag gå och fira detta med min fina gula klänning.
 
Vera

blå jungfrun

hej mobilinlägg här. är i småland just nu och jag har det jätte bra! vädret är super, 25° eller mer. idag va vi på ön blå junngfrun. det tog 1 1/2 timme med båten. vi vandrade i 3 timmar med picnick. vi hann inte bada men när vi kom hem badade vi i poolen istället.skön dag och har fått mycket färg av solen :-)
god natt


esther

Läget

 
Jaha, så här ser det ut klockan tio över fem i Mainz: 31 grader varmt, så man knappt vill gå utanför dörren. Bra att våran lägenhet är så bra isolerat och jag har den perfekta temperaturen inomhus! Ville plugga i universitetsbiblioteket igår men där fick jag bara ont i huvudet och kunde inte koncentera mig alls. Dom borde satsa på bättre luftkonditionering!!! 
I morgon skriver jag mitt nästa prov och det gick rätt så bra för mig hittills att få allt om företagsledning in i huvudet. 
 
Och så ringde mamma från Fagerhult och berättade att de har det väldigt varmt där med och jag började genast längta till att bada varje dag i poolen och gölen (och havet).Aaaaah, det kommer att bli så skönt!
 
 
Vera

Googla bilder

Har ingen lust att plugga längre inför provet imorgon, så jag började googla bilder på familjen. Så här många resultat fick jag på var och en:
Jag: 5
Pappa : 10
Mamma: 6 plus en bild på Pia
Selma: 3
Esthi: 1
Omi: 26 (minst)
Opa: 3
 
Och den här hittade jag på Jacob
 
 
 
Vera

Augustiplaner

Bilder från 2009, Stugan på Fagerhult och Gölen
 

Eftersom jag kommer att vara ledig hela augusti och det inte händer så mycket spännande i Mainz, har jag nu bestämt mig för att följa med Selma till Sverige. Först ska vi vara på Gotland med moster och pudel och sedan blir det Fagerhult, där jag inte har tillbringat en sommar på två år nu! Och på Gotland har jag ju aldrig varit innan, det tänkte jag inte missa. 
Så det blir en och en halv vecka Sverige innan jag försöker utnyttja min sista vecka i Mainz med mina käraste och sedan far jag till Frankrike, då jag förhoppningsvis kommer att stanna till ett par dagar vid Disneyland Paris ;)
 
Vera

på Hallkved

Hey, hey
Just nu är jag på Hallkved och det regnar, så man kan inte hitta på så mycket just nu. Men i eftermiddag ska vi in till Uppsala och gå i Linnéträdgården och äta middag med AC. Igår åkte Inez till Stockholm efter ett par dagar på Hallkved. På tisdag ska vi hälsa på hos Johan och på onsdag forsätter vi vår väg till Småland. 
Hadde jätte kul i Stockholm där jag va tills på onsdag. Vi gick runt mycket där och va på Allsång på Skansen. Det haglada och blixtrade dock ett litet tag, men det blev fit sen och vi stannade och va där från 12 till halv 10 nånting. Lång dag, men det va värt det tycker jag. Ni kan läsa lite mer om vad vi har gjort på Inez blogg. Där finns även lite fina bilder ;)

Tre bilder på mig och Inez tagen med självutlösare.
 
 
 
Esther

Wihoooo!!!!

 
Idag kom det ett brev med goda nyheter: Jag får ett stipendiat för min Montpellier-vistelse! Jag var helt paff när jag såg summan ( 4-siffrig....). Så underbart, nu kan jag verkligen njuta av tiden och behöver inte oroa mig över pengar, eller be föräldrarna om några. 
 
Nu blir det kanske lite lättare att plugga inför de tre kommande proven :)
 
 
Vera

LÄNGTAR...

tagen pâ Öland sommar 2009
 
Sista helgen innan proven börjar och jag sitter och längtar efter min âsadarling som kommer nästa vecka och efter semester i Sverige. Vill äntligen ha lite sommarlov!!!
 
/Selma
 

Helt slut

 
Har suttit i universitetet hela sex timmar idag, fastän det är lördag! Vi höll presentationer och jag var en av de sista... gillar verkligen inte att behöva vänta på min tur i evigheter, då blir jag bara helt supernervös.
Nu borde jag plugga men jag känner mig så trött. Ska nog vila lite först, fast ikväll är jag bjuden på en fest, då blir det inte heller något jobb.
 
Vera
 

Hästkappslöpning

I söndags va jag med Omi och Opa i Webenheim och kollade på hästkappslöpningar. Det va ganska kul och vi gjorde faktist 2,50 Euro vinst :D efter det åt vi nåt och kollade på "Webenheim söker Idol". Många talanger va med där. Och i juryn satt det en jätte cool Beatboxer. O + O va också jätte fascinerad av honom. Han heter Blazer the Vocal Dj^^

 
 
 
 
Esther

ensam kanin

Hej, hej,

Idag hittade jag en liten bebishare. Eller rättare sagt hittade vår hund Emmi den i trädgården. Hon höll på att jaga den så jag tog den och vi satte ut den i skogen. Omi såg den för 2 dagar sen när hon klippte gräset. Så vi tror att den inte har nån mamma längre, fratt den alltid är ensam. Hoppas den klarar sig där ute. Den va så gulligt och bara lika stor som min hand.
 
 
 
 
Esther

Bingen och Mainz

I helgen passade jag pâ att hälsa pâ Vera och Laura innan pluggandet börjar pâ riktigt.
Fredag till lörag var jag hos Vera i Mainz där jag fick njuta av en väldigt god hemgjord lasange och pâ kvällen gick vi pâ Asta Sommerfest vid universitetet.
Pâ lördagen âkte jag till Laura i Bingen. Vi gick pâ Binger Open Air Festival och jag fick träffa gamla och nya vänner.
Tyvärr har jag inga bilder pâ Mainz men här kommer nâgra pâ min kväll i Bingen.
 
 
 
 
 
 
/Selma

på onsdag

Om fyra dagar ska jag flyga till Sverige och tilbringa 3 härliga ( hoppas varma) veckor i Sverige, först i Uppsala tror jag och sen ett par dagar i Stockholm och till sist en vecka på mysiga Fagerhult. Är så glad att äntligen se nåt annat igen! Och så har Inez och jag redan pratat om lite grejer vi ska göra :) Känner att det kommer bli en riktig bra sommar!
Längtar supermycket ♥

Annars håller jag på och jobbar lite hemma, för att tjäna lite pengar. Och så va vädret toppenbra så att jag kunde gå och simma med några kompisar. Just nu har vi besök av mammas vänner från Sverige. Imorgon ska jag, Opa och kanske Julie kolla på nån hästkapplöpning.

Ha det bra!

 
 


Esther

Gulligull

 
Hur söt va inte det?! När alla barn sprang runt på fotbollsscenen efter matchen Spanien-Italien.
Speciellt Torres barn, oooh :D
Kollade matchen med mina kusiner Paula och Johannes. Vi hejade allihopa på Spanien :)
¡Viva España!


Esther

orgelkonsert

http://publishme.se/1717091/entries/article/new/

Igâr kväll var jag pâ orgelkonsert. Min roommate läser kyrkomusik och hon spelade tillsammans med andra musikstudenter.  Det var jättefint men lângt, sâ det var tvâ pauser där man blev bjuden pâ vin och ost.
Jag gillar verkligen orgelmusik, speciellt med macket volym. Det är sâ avslappnande att bara blunda och lyssna.

/Selma