äntligen inflyttad

 
Nu har jag äntligen flyttad in i min nya lägenhet och sovit här första natten, det känns verkligen jättebra. Som ni ser har jag fâtt lite färg pâ stället och även pyntad med grönt. Nu är det bara väggarna som är kala, men det ska bli ändring pâ det snart.
Som ni ser hart jag ställt bokhyllan sâ att den delar av rummet lite.
Passade redan pâ att ta en promenad i skogen bakom husen, och det var sâ skönt och underbart att slippa stadskänslan och asfalt under skorna att jag nästan fick târar i ögonen.
Jag känner pâ mig att jag kommer att trivas här, speciellt när vâren kommer snart.
/Selma
 
 

nya lägis

 
 
Här kommer en liten sneak a peek pâ min nya lägenhet eller rättare sagt koksvrân som jag är supernöjd med. Jag kommer att ha sâ mycket plats för mina grejer som ju inte är sâ mânga. Men de senaste dagarna har jag bunkrat upp med nödvändiga grejer som möbler som levereras pâ söndag och lite köksgrejer - allt second hand. Sen kommer det ett paket frân Tyskland om nâgra dagar med mina köksgrejer som jag har där. Ska bli kul att fâ hit grejer som har hängt med ett tag i olika lägenheter.
Idag âker jag till Rusta och IKEA för att inhandla duschdraperi, madrass med mera. Frân och med början pâ nästa vecka kommer jag nog att kunna flytta in.
Glad helg pâ er
/Selma