Mottowoche Dag 1 första skoldagen

 
 
 
Nu är det sista veckan i skolan och då klär vi ut oss varje dag. Varje dag är det ett annat thema. På onsdag hadde vi "första skoldagen- thema"
Igår va det Business och idag "Assi", ingen aning hur man ska översätta det men ni kommer att få bilder snart, på söndag kanske. Just nu är även två georgiska elever här, så vi har fullt programm.


 
Esther
 

Pysselsöndag

 
 
 
 
Hade slut på kaffet i den här burken och ville inte riktigt slänga den. Så jag aktiverade min kreativitet och fixade om den lite, sådär "Underbaraclara-style". Behövdes bara brunt omslagspapper och permanenta pennor. Väldigt enkelt och snygg blev den. Bra förvaring till mina havregryn.
 
 
Vera

sweet 18

 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lördags firade jag min 18årsdag tillsammans med Jana. Det kom en massa vänner och vi hadde t.o.m. ett liveband, våra vänner har ett band som heter Bryxton och dom ställde upp för lite underhållning i nån timme :)
Det blev väldigt lyckat, alla hadde kul. Men städningen efterråt och planeringen va väldigt jobbigt.

Esther

 
 

Findhorn - where the worries are washed away

 
 
 
 
 
 
Nu är moster E och jag i Findhorn och bor pâ ett mysigt B&B som har otroligt bra frukost, ligger nära havet och precis mellan byns centrum och Findhorn Foundation, som är Eko-samhället E är interesserad av. Idag har vi besökt Findhorn Foundation, promenerat längs stranden och ätit god ekologisk lunch pâ ett lokalt kafé. Underbart väder har vi ocksâ
Jag vilar mig nu pâ eftermiddagen för att jag har varit sâ trött hela tiden, men E har gâtt tillbaka till kollektivet för att inspektera lite mer.
 
/Selma
 

Sooool

 
Åh, vilken härlig dag! Solen skiner, det är varmt...och jag satt inne hela förmiddagen och skrev på min uppsats. Men nu tänkte jag njuta lite och komma ut! Våren är här, tjiho :)
 
Vera

wonderful Manchester

Jag älskar Manchester! Staden är lite mindre än Glasgow och har den perfekta storleken att promenera i. Gamla och nya byggnader stor lite huller om buller och den är minst sagt inte homogen. Det finns mânga museer att gâ i, men roligast är det att bara vandra omkring för att det alltid kommer nâgot nytt och oförutsägbart pâ vägen.
 
coola second-hand butiker som säljer vinylskivor ock kläder finns i varje hörn
 
Manchester Eye ;-)
 
Minster of Manchester
 
Jag besökte fotbollsmuseet som faktiskt är roligt fastän man inte är interesserad av fotboll
 
Och mitt i allt nytt lite gamla byggnader
 
Det var sâ mysigt att staden bestâr av lite alla möjliga kvarter.
Gay Village vid kanalen
 
och China Town
 
Helt crazy denna stad, vill absolut komma igen.
 
/Selma
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

London - den lyxiga världen

Efter nâgra minst sagt jobbiga dagar och nätter pâ hostelet flyttade jag i fredags in pâ ett hotel tillsammans med Auntie M. Det var som att kliva in i en annan värld. M hade bokat vip lounge där vi ât frukost och hade tillgâng till drycker och snacks hela dagen. Äntligen en dusch i ett rent badrum, god mat och en skön säng.
Vi levde verkligen lyxliv dessa dagar.
Lördagen spenderades pâ Selfridges och vi shoppade loss. Jag visste att moster M gillar att shoppa, men här överträffades även hon.
observera även mina nya skor- Doc Martens
 
 
Pâ kvällen gick vi pâ musikalen Charlie and the Chocolate Factory som var jättefin. Vi inlede utekvällen med en fin pre-theatre dinner.
 
Pâ söndagen tog vi en promenad i vârt kvarter och även i Hyde Park.
 
 
 
Pâ kvällen var det High Tea Time a la Donwon Abbey
med bubbel sâklart
 
Tack Lady M för denna underbara week-end!
 
/Selma
 
 
 
 
 
 
 
 

Fasching N°2

 
 
 
Firade Fasching 2014 med dom här två snyggingar. Vi har redan varit på två fester, första va ingen hit, men igår va det väldigt lyckat! Imorgon blir det Faschings-final i Mainz med Vera!

Dom bästa utklädelserna i år hittills va t.ex. ett mjölkpaket eller astronauter med riktiga ljus som blinkade på huvudet. Kommer inte på några andra just nu, men det fanns nog en massa fler roliga typer.

Esthi