Vänta...

 
Varför lägger man en tenta klockan 5 på eftermiddagen (eller det är ju kväll nästan) ? Nu får jag sitta här och vänta tills det är dags. Jag orkar inte heller att läsa lite till, det gör mig bara nervös. Bra är i alla fall att det är sista denna termin och från och med klockan 6 är jag ledig fram till slutet av oktober! Har börjat planera mina kommande resor nu: Fagerhult, Berlin, Glasgow och till Holland ska vi också. Vore kul att hinna med Stockholm också. We'll see :)
 
 
Vera
 

Christopher Street Day Saabrücken

Sâ här sâg jag ut i lördags kväll. En kompis och jag var ute som Drag Kings, men jag visar inte henne/honom här för att hon inte vill det. Väldigt roligt, speciellt för att jag var sâ autentisk att folk verkligen trodde jag var kille.
Min faster tycker jag ser ut som Leonardo Di Caprio, vilket ju inte är den sämsta kommentaren man kan fâ om sitt utseende. Själv ser jag likheten med min bror som jag inte sett förut.
 
Det var Christopher Street Day hela helgen och jag var ute bâde fredag, lördag och söndag. Pâ fredagen var det open stage pâ ett flatställe som en kompis höll i. Jag och tvâ kompisar sjöng Hey, Mrs. Robinson när nästan alla hade gâtt. Pâ lördagen sâg vi en politiskt diskussion om homorättigheter som var ganska trâkig för att alla var överens (annars hade de knappast suttit där). Därefter var det festen dit jag gick som Drag King.
 
Pâ söndagen var det en parad som jag gick med i.
B.O.
 
B.O.
 
B.O.
 
B.O.
 
Vi började paraden med 20 pers och lyckades bli 50 inpâ slutet.
Det var sâ fantastiskt att ha medverkat.
 
/Selma
 
 
 
 
 

Min balkong just nu

 
Tomatplantan bara växer och växer! Får nästan vattna den två gånger om dagen. Hoppas att jag får några röda tomater snart.
 
Vera
 
 

GSME-Hoodie

 
Idag började vi med försälningen av våran speciellt designade tröja för GSME (Gutenberg School of Management and Economics) som är till för alla studenter av ekonomiska institutionen. De såldes som smör och några storlekar har redan tagit slut. Väldigt snyggt och bra kvalitet! Det är dock för varmt nu att bära den men hösten kommer säkert ;)
 
 
Vera
 

Oidentifierad föremål på väggen

 
Ser ut som ett ägg med vingar ;) Fast det är min spegel som reflekteras i solen.
 
Vera
 

Fika

 
Sitter och jobbar mycket just nu. Skriver för fullt pâ min kandidatuppsats och gör tentor till mina svenskkurser. Gulligt av Vera (inte systern utan tjejen som jag bor ihop med) att fixa denna gulliga fika ât mig.
 
trevlig helg pâ er
/Selma
 

trip till frankrike

Hejsan!
Igår gjorde jag en liten tur till frankrike med skolan. Ursprunglingen skulle vi till konzentrationslägret, men vi planerade om lite så att vi inte stannade där så länge, eftersom det inte är så kul där direkt...sen regnade der och blåste så mycket. Kallt, kallt.

Efter det åkte vi till lilla byn Waldersbach. Där det finns ett museum om en präst som bodde där för typ 200-250 år sedan. Han utvecklade till exempel den första kindergarten. Mysigt by, men det regande fortfarande.
Till slut gjorde vi stopp i Straßbourg! Fin stad och det slutade regna :)


Esther