Sjuk

Röd näsa, svullen hals och en natt utan sömn...bläh!
Vera

adventmin adventskrans:-)

/Selma


Tack Inez

Fick ett kort idag. Ett spansk kort. Inez va ju i Barcelona! Tack så mycket för de fina kortet! Blev jätte glad :)
Ses om 6 veckor <3esther


I smell good

Nu kan jag ju nästan använda min Yves Rocher Body Lotion 'Fruits de Noël', jag fick av Selmi förra året till julklapp. Den va redan dammig, den stog ju nästan ett år i hyllan utan att jag använde den. Mmmmmh så himmla gott det luktar! Hela jag kommer i julstämmning direkt. Bara 6 veckor kvar och snart börjar adventstiden!Esther


klänning

För ett tag sen, hittade jag en super fin klänning på H&M. Den kostade bara 10 Euro. Den påminner jätte mycket om den där klänningen Inez och jag provade förra året och vi ångrar jätte mycket att vi inte köpte den. ( Inez du vet vilken jag menar ;)) Den satt skit bra så jag köpte den direkt. Har inte haft nåt tillfälle än att sätta på mig den, men hoppas det kommer! Har ingen bra bild på klänningen.


Liiite sådär ser den ut, men måste erkänna att den p
å bilden va ännu finare...


EstherSöndag med familjen

Efter en händelserik helg med Beatsteaks-konsert, Bockbierfest och invigningsfest hos Marie var denna söndag ägnad åt familjen. Pappa bjöd oss på lunch i Höcherberghaus. Nu är jag tillbaka i Mainz, är rätt trött men väntar på att en viss person ska komma hem.
Esthi med Pia
Esthi på lekplatsen
Min mat


Vera

tagg inför gasque

Pâ lördag ska jag gâ pâ min första gasque som är ett ostkakegille pâ kalmar nation (vilket betyder att alla rätter innehâller ostkaka:-). Där är det balklänning och frack som gäller. Som jag hörde precis är det även dans som pâ en riktig bal. Scary, scary, jag som inte kan dansa. Men det blir säkert jättekul. Mormors sidenklänning sitter i alla fall som ett smäck vilket är en bra förutsättning.

Om nâgra minuter ska min käre mor droppa in här och bjuda mig, min komis L. och hennes kompis A pâ middag lite senare. Känns skönt att tagga inför denna smâtt nervösa tillställning med lite mys.

Annars har jag bâde projektarbete och resor pâ gâng. Helt sjukt att jag ska hem till Tyskland om drygt en mânad. Det blev en ganska kort vistelse men jag fâr ta vara pâ den tid som âterstâr.

/Selma

Hockey

 

Idag hade jag min andra hockey-träning och jag kommer nog att fortsätta delta regelbundet även i framtiden. A. och jag ville testa något nytt och hade först tänkt på fotboll men det skulle ha varit utomhus och det börjar ju bli rätt så kallt nu... Förra gången skulle vi bara spela och hade inga riktiga instruktioner men idag var det två tränare med och nu fick vi också lära oss mera teknik. Kankse jag blir riktigt proffsig efter en tid. Skulle vara kul att vara "bra" i en viss sport.

 

Vera


kul jul :)

Har fått reda på att Inez och Marie också ska komma till jul! Jacobs flickvän från Florida, Elsa, Tilda och Selma ska ju också tillbringa juldagarna hos oss i Tyskland. Julen kommer bli sååå mysigt i år. Längtar jätte mycket :)

Tyvärr stannar inte alla till nyår, men, men det gör ingenting. Man kanske ska gå på fest med kompisarna i år...?


Förra nyår med InezEsther


praktik

Hej! Vi måste göra 2 veckors praktik i skolan. Jag har ansökt till Karlsberg bryggeriet i Homburg. Ringde igen idag, men hon kunde inte säga än om det funkar att jag kan komma..SUCK.. Så jag tycker det är bäst att jag ansöker hos nån annan också. Har redan skrivit en ansökan till apotheket i Jägersburg. Det skulle också vara kul att göra ett praktik där. Och så är det ju Marie's mamma, en kompis av Vera och Selma. Det kanske är en bonus. ;) Tänkte åka förbi där imorgon och fråga.
Esther


Vad tänkte jag???

Nu har jag äntligen kommit igång med ansökningsbrevet om en praktikplats som jag tänkte skicka till tysk-israeliska handelskammaren. Men jag var helt övertygad om att den befinner sig i Frankfurt och nu när jag just ville kolla upp adressen ser jag att den ligger i Tel Aviv och inte har ett kontor i Tyskland!
Nu undrar jag bara varför jag hela tiden trodde det? Jag har varit på deras hemsida flera gånger och har adrig märkt något. Är jag dum, eller?!
Vera

Luciaerbjudande

Idag fick jag ett samtal från Y. som är kantor i Svenska kyrkan i Frankfurt och hon frågade om jag ville vara lucia hos dem detta år. Det skulle vara kul att vara med och jag har aldrig innan varit lucia men jag är inte särskilt pigg på att komma till alla öviningar innan. Det tar alltid lite tid att ta sig dit och tillbaks och sen har jag en hel del annat för mig hela tiden. Det kan bli rätt jobbigt om man försöker hålla på med tusen saker! Jag vet ju inte ens när jag har tid att jobba nästa gång.

 

Vera


film kväll

Igår kväll va det Halloween, men jag och mina kompisar gick inte nånstans. Vi stannade hemma, kollade på skräckfilm och hadde massa kul. En film vi lånade hette Orphan och den handlar om en flicka som heter ESTHER :O haha. Den va iaf skitbra! Det händer inte mycket i början men sen så händer massa hemska saker.
Efteråt kollade vi en till, The Messengers. Den är också bra, men den innan va bäst.
Esther