California, here I come

Sicken blogg, det händer ingening här. Vilket ju är vârt fel. Men nu har jag en stor resa framför mig som börjar imorgon. Och jag ska verkligen försöka hâlla er uppdaterade via bloggen om vad jag gör och vilka ställen jag besöker. 
Jag börjar med att flyga till San Francisco, ska jobba pâ en gârd i Exeter som ligger mellan San Francisco och Los Angeles och ska med säckerhet vara i San Diego nâgra dagar. Annars kommer jag att bestäma spontant hur länge jag stannar pâ ett ställe och vart jag âker härnäst.
Kolla helt enkelt upp vâr blogg men jämna mellanrum.

/Selma

Frances Cobain

Hittade en photoshoot med Kurt Cobains dotter. Gillar verkligen bilderna. Kolla in hela bildserien här:
http://www.hedislimane.com/diary/day.php?m=8&y=2011&d=2

/Selma

Letandet börjar

Eftersom Julia flyttar ut till nästa termin (väldigt synd, tycker jag) så håller vi nu på att leta efter en värdig efterträdare. Hittills har vi haft två kandidater varav en inte passade alls och en mycket bra. Den tredje som skulle ha kommit idag dök aldrig upp så han kan glömma det om han inte har någon bra ursäkt.
Nu har vi några till som kommer nästa vecka och sen får vi bestämma oss. Hoppas personen i fråga kommer att funka med oss.

Vera

Grattis Esthi!

Idag fyller Esthi 16 år! Många gratulationer från Mainz, hoppas du blir ordentligt firad :)

Vera

skola imorgon

Hejdå lov! Nu börjar skolan igen. Massa prov, plugg och läxor...
Inte bara dåliga saker med skolan. Ska äntligen träffa mina kompisar igen :)
Esther


The O.C.

Kom hem väldigt sent inatt/imorgon, men kvällen va väldigt lyckat. Vi hadde en massa kul och idag fick vi städa hela lokalen som vi hyrde. Jag va helt slut när jag kom hem ikväll och nu ska jag kolla på ett avsnitt O.C California innan jag går och lägger mig. God natt!Esther


Frohes neues Jahr!