Vårkänsla


Lördagen va hääärligt. Sov sådär lagom länge och blev väckt av solsken. Länge sen man såg det. Efter frukosten gjorde jag en liten cyckeltur ensam genom skogen och ängarna. Luften luktade så gott! Sen åkte jag till Wiebke och vi fotade lite i de härliga ljuset. Ni ser ett av resultaten ovan. Efter det åkte jag till Homburg och träffade Jana. Vi solade och snackade i nåra timmar i parken och promenerade genom stan med en glass i handen :)
På kvällen mötte vi 2 kompisar till och åt nåt och hadde kul i baren. Vi glömde tiden så vi fick springa till stationen. Och det va inte ens kallt så sent på kvällen. Men såklart missade dom sitt tåg... allt springand i onödan. Ändå ganksa kul. Bästa lördagen på länge med toppen väder! :)

Esther


Ibland vill jag bo i ett hus vid en sjö

Stensjön i Småland


Ibland vill jag helst vara helt ensam, som nu. Solen skiner och det är varmt ute men när jag tänker på att det är en massa folk där, har jag egentligen ingen lust att gå ut. Nu skulle jag helst vilja bo på landet där det inte finns någon annan. Men å andra sidan är jag ju mesta tiden glad över att bo så centralt. Tänk vad jobbigt att alltid ta sig in i staden när det är något på gång! Sen har jag ju också möjligheten att vara på landet om jag vill, det ska man väl vara glad för.

 

Vera


Karaoke

Marmorstein und Eisen bricht
Här sjunger vi Everybody från Backstreet Boys
Igår kväll var det Karaoke i Irish Pub, längesen jag var där. Det är alltid lika roligt, måste verkligen gå dit mycket oftare!!!
Vera

taggad inför Valborg

Nu har jag haft skola i en vecka i Saabrücken men pâ fredag âker jag till Uppsala igen. För att fira Valborg:-) Är sjukt taggad. Sâklart kommer jag att besöka Kalmar Nation, gâ ut och fika pâ Ofandahls mm. Men det bästa är dem människor jag ska träffa igen. Längtar...

/Selma


Jacob 18 år


Det syns även på bilden att han blir vuxen ;) ...enda bilden jag hittade på denna dator


Grattis på födelsedagen önskar systrarna!

Påsk på FeilbacherhofIdag färgades det ägg för fullt hemma hos oss. Några fick till och med en tatuering.


Verathe last episode ever

Ska kolla på sista avsnittet av One Tree Hill av sista säsongen :( åååh det ska inte ta slut...
Inez, vi måste fortsätta med våra One Tree Hill kvällar. I sommras har vi redan börjat kolla serien från början igen, hehe. Real fans!!!

Esther


fika

 

Selma och jag kom hem från Saarbrücken för en timme sedan. Nu har Selma bakat en kaka, fratt en kompis kommer på besök. Så snart blir det lite fika i Pride and Predjudice stil med te, kaka och piano spel.
 Igår besökte jag Selma i Saarbrücken eftersom alla andra är i Sverige just nu. Vi träffades i stan och shoppade lite. Sen fixade vi mat och lagade spaghetti och salad hemma. Sen myste vi i soffan framför Topmodel och det blev lite massage. Trevlig kväll va det!
 Idag på kvällen kommer dom andra hem igen. Jag kanske ska gå på bio. Eller först imorgon. Jana och jag ska se på TITANIC i 3D :)


Esther


Småland nästa

 

Om ca 2 timmar åker vi, mamma, pappa, Jacob och jag, iväg till flygplatsen. Det blir fem dagar på Södra Fagerhult för oss. Tyvärr så har vi inte lika mycket värme som de sista dagarna här men det är så länge sen jag var där sist. Därför blir det nog ändå ett skönt uppehåll.

 

Vera