INTERNET

oh my god...vi har internet i lägenheten.Bara via ett stick än sâ länge för att de inte pallade att komma i fredags. Men ändâ, shit vilken lyx. Jag kan lyssna pâ spotify igen och kolla pâ downton abbey och...:-)

/Selma

Fint besök

I en liten fiskrestaurang, där jag testade ostron för första gången, Lisa var också med
Mamma framför huset där hon hade bott för 30 år sen
Moster och mamma fick posera lite
Cimetière marin i Sète, dit vi gjorde en dagsutflykt
 

Har haft mitt tredje besök i helgen. Det var mamma och Elsa som kom. Vi hade fullt programm varje dag och det bästa var väl att vi alltid gick till någon restaurang middag och kväll. Vilken lyx! I morgon kommer redan nästa besökare, haha! Men sen är det slut.OIch då är det ju bara tre veckor kvar tills jag åker hem igen.
 
Vera

Önskelista

Bara 4 veckor kvar och det är jul! Sjukt, vad tiden går snabb..
Med tanke på att det inte är långt kvar till jul plus att jag fyller år i januari har jag tänkt på vad jag kunde önska mig i julklapp och i födelsedagspresent.
Har fixad ett collage, texten är dock på tyska men det bryr vi oss inte om nu ;)

 
 
Det jag verkligen behöver är ett par nya ridbyxor, en klocka och en svart väska som man kan hänga över axlarna och som jag kan änvända till skolan. Ett par ordentliga ridstövlar skulle inte sitta helt fel heller.Esther

busy girlDricker en kopp te och går igenom lite papper som jag ska hålla ett föredrag om imorgon. Imorgon ska jag desutom ha körlektion innan skolan och efter skolan blir det ridlektion. På kvällen ska jag träffa lite vänner, men det blir inte så sent eftersom jag måste upp tidigt på lördag och göra första-hjälps kursen...fullpakad shema, men bara bra!

Esthiinternet...snart...hoppas jag...

Är pâ skolan och tänkte bara slänga in ett litet inlägg. Har inte skrivit sâ mycket pâ sista tiden, p.g.a. av vi ännu inte har internet hemma. Det är nâgon som mâste komma och koppla upp vâr ledning först. Första gângen det kom en kille, gick det inte för att vi inte visste vart huvuduttaget fanns. Andra gângen hade min flatmate Jorge hörlurar pâ och hörde inte att det ringde pâ dörren. Fredag är nästa chans och dâ ska jag vara hemma hela dagen om det behövs. Tredje gângen gillt!:-)
 
/Selma

bal och fest

Hej, igår kväll va jag på en bal för ryttare inom hela Saarland. Det började med en modevisningen där det visades nyaste ridmodet. Sen va de en massa ryttare som blev hedrade. Imellan fick man lite underhållning. På slutet hadde jag och tjejerna från mitt stall en uppvisning. Vi hadde övat in en quadrille på käpphästar. Det funkade ganska bra, men sen skulle vi animera alla till dansning. Haha det blev lite rörigt...
Det va ett band som spelade efter det och i ett annat rum va det disco. men DJn va sjukt dåligt så att man tröttnade på att dansa efter ett tag. Annars va det en trevlig kväll :)

jag tog en snabb outfitbild på mig innan jag gick, enda bilden på hela kvällen


klänningen köpte jag i Florida förra åretEstherBarcelona

Framför La Sagrada Familia
Vi åt Tapas och Paella
Ett av Gaudis hus
En gris i Gaudi-stil
Mercat de la Boqueria
Fotoshooting i Parc Güell
Camp Nou, europas största fotbollsstadion
Snygg bar med bra musik
 
 
Det är redan två veckor sen jag åkte till Barcelona med Raphael. Och eftersom det är en regnig dag har jag äntligen tid att skriva ett inlägg om det!
Orsaken til resan var fotbollsmatchen, för att Raphael absolut ville se en Barcelona-match. Sen hade jag också planerat med Saskia, som läser i Madrid denna termin, att vi skulle träffas där. Som tur var kunde hon komma den helgen och hade även med sig tre kompisar. Så roligt att det verkilgen funkade!
Förutom att Barcelona är en himla fin stad, fick man även reda på att självständighetsrörelsen av Katalonyen är riktigt stor just nu. Det hängde flaggor överallt. Men den spanska regeringen vill absolut inte släppa den regionen för att de bidrar mycket till ekonomin. Där fick man lite politiskt insyn också.
 
Vera
 
 
 

semster


Äntligen hadde jag lite tid att lägga upp bilder på min semester med Julie i Lanzarote!
Visst är hennes lillebror söt?  :)


Esther

¡Hola!

Är tillbaka från Lanzarote och tog med mig lite brun färg! Vi hadde väldigt bra väder och mycket sol första veckan. Julie och jag solade för fullt och badade i havet. Hadde efter första dagen dock solsting och mådde inte så bra, men det gick bort efter en kväll. Första veckan va väldigt avslappande och vi låg inte bara vid stranden utan kollade lite i museum och kollade på hus som en konstnär bodde i . Andra veckan tyckte både Julie och jag att det blev lit tråkigt och vädret blev sämmre med moln och lite regn. Däremot va dom 2 sista dagarna väldigt trevliga!
Jag är glad att vara hemma igen. Och nu vet jag att om jag åker till en plats där man bara eller för de mesta kan sola, bada och läsa så räcker en vecka helt och hållet :)


              första solupgången, romantic...


Esther