Drag King for a day

Nu har jag fâtt uppleva hur det är att vara man och det var verkligen kul. Jag spelade Bernd, en blyg kille som bor hemma hos mamma, med ovârdad skägg och brösthâr. Men pâ festen efterâtt var jag Marc, en lite coolare version av Bernd. Pâ spârvagnen försökte vi spela kille sâ bra som möjligt, men folk stirrade naturligtvis, väldigt kul.Träffade en massa härliga människor och vi har bestämt att gâ ut som killgäng igen. Lyckad dag!
 
Bernd, observera mina brösthâr
 
/Selma

man for a day

Sâg den här filmen igâr kväll
 
http://www.youtube.com/watch?v=ZktaPTPmQF4
 
och idag ska jag själv testa hur det är att vara man, med kläder, rörelser och beteende. Ska bli spännande, bilder kommer snart.
 
/Selma

Anton

Hej
skrev inte på ett tag här, men jag har inte haft tid eller visste inte vad jag skulle skriva om direkt. Det vet jag inte nu heller men är ensam hemma och har inget bättre för mig just nu.

Kan visa bilder på hästen jag rider just nu. Han heter Anton. Han är lite busig ibland men han är en jätte fin häst som man kan jobba med jätte bra och han kan bli väldigt tillgiven.
 

 
Sen har jag ju nya fina ridstövlar som jag är suuuuuper nöjd med! Dom peppar ordentlig till ridningen. Tack så jätte mycket Marie :)
 
 
 
Esther

Laurie Penny

 
Här kommer ett litet tipps pâ en bloggerska/journalist. Hon är feminist och har skrivit Meat Market (vet ej vad den heter pâ svenska) som är väldigt lättläst och rekommenderas till alla som är interesserad av dagens feministrörelse. Pâ bloggen kommenterar hon vad som händer kring könsdiskussioner i Storbritannien och informerar om hennes jobb. Dessutom kan man läsa flera av hennes publicerade artiklar pâ nätet.
 
http://www.penny-red.com/
 
/Selma

typ julafton och födelsedag samtidigt

okej, nu har det hänt, det som vi väntat pâ i 3 mânader. VI HAR INTERNET I LÄGENHETEN. Det tâg typ 5 minuter för killen att fixa, sâ lite men dock sâ mycket.
Nu ska jag ut och köpa en hemtelefon ocksâ:-)
 
Har flera gânger försökt publicera en kommenar pâ en blogg men det funkar inte. hur gör man?
 
/en glad selma som äntligen kan surfa igen
 

Kul jul

Pappa testar sina knäskydd
 
Tittade igenom julbilderna jag tagit och hittade några roliga som jag visar här.
Sitter just nu hemma hos R. och väntar på att han ska komma hem. Kommer att bo hos honom i två månander innan jag har hittat en lägenhet med kompisar. Och i morgon börjar mitt prao på näringslivsministeriet eller vad man nu ska kalla det (Wirtschaftsministerium på tyska) här i Mainz. Spännande! 
 
Vera

smaskig lunch
Fick ju en superbra kokbok i julklapp, därför fixade jag lunchen igår och den blev jätte god.
Tacopaj med sallad och tiramisu (en med kaffe och en med bär) till efterrätt.

Esthi

Kaffe, Kaka och Bio i Saarbrücken

 
Igår tog vi en tur till Saarbrücken. Selma, Esthi och jag åkte redan på eftermiddagen för att se Selmas nya lägenhet och så passade vi på att ha det lite mysigt och gå på Café. Framåt kvällen kom resten av familjen plus kusinen och faster för att gå på bio och se Anna Karenina med Keira Knightley. Bra film, mycket drama och interessant gjort med att det alltid verkar utspelas på en scen.
Därefter avslutade vi kvällen i en italiensk restaurang.
 
Vera

sötnos


2013

Gott nytt år!
önskar Jacobsisters Selma, Vera och Esther


gammal bild, sry vi måste göra fotoshooting nån dag så att vi har nya fina bilder