Frantic SundayDetta band sâg jag igâr pâ Kalmar Nation. Dem var jättebra:-)

/Selma


bilder
Bilder från avslutningen av danskursen. Lite sent men fick bilderna först igår. Fina blev dom iaf, eller hur? :)


Esther


2012 kan komma

Har redan en kalender för 2012. En med massa kattbilder! Fint Fint :) :D
Coolt, Minka är med ;)Esthi Pesti
Flowers from a very special person

Att få blommor bara sådär från någon man tycker om är bland det bästa som finns. Det kallar jag vardagslyx!
Vera

helg hos Johan

Här är lite bilder pâ min helg i Johans mysiga men ack sâ kalla hus.


här sitter alla i det trevliga köket

igâr var vi ocksâ ute och plockade kantarellertvâ fulla korgar fick vi med oss hem och nur har jag jättemycket kantareller här i Uppsala. Sâ det blir stekta kantareller, kantarellstuvning, torkade kantareller... mums vad gott

/Selma


The End

Jaha det va höstlovet...Från och med imorgon börjar vardagen igen :( Gå upp tidigt, åka bus till skolan(det känns alltid som timmar innan man kommer fram), sitta i klassrummet och försöka lyssna på lärarna och drömma om att ligga i sin varma säng, plugga efter skolan, göra läxor, och blablabla. Dessutom ska vädret bli dåligt också. Regn på onsdag. Suck...Esther


What the fuck?

Jag har en fråga till Vera.

Varför älskar Vera plötsligt potatisar?? 

Vera gillar Kartoffeln och 3 andra sidorPommes
Kartoffelbrei
Kartoffel
Vera Steitz har lagt till Potato University i sin utbildning.Esther undrar...

En underbar dag

Tog en promenad i fälten bakom våra hus denna soliga höstdag. Sarah kom igen imorse men åkte direkt vidare till Frankfurt där hon är på uppdrag av universitetstidningen för att hon ska skriva om en författare som presenterar sin bok på bokmässan. Jag skulle egentligen också gjärna ha följt med henne dit. Men jag skulle egentligen ha jobbat idag och fick först reda på att jag inte behöver gå dit idag.
Fast det var ändå goda nyheter för mig. Jag var inte riktigt taggad för att jobba idag och så kan jag vara med Sarah ikväll.
Vera

Johnny English

Igår kväll va jag på bio och vi kollade på Johnny English. Ni känner nog Rowan Atkinson också bekant som Mr. Bean, och det är han som är huvudrollen. Han spelar en agent och filmen är väldigt roligt :D Ettan har jag också sett, den kan jag också rekomendera.

Men det va lite jobbigt igår. Jag hadde på mig nya linser och på höga ögat gjorde det jätte ont och jag grät typ hela tiden. Inte fratt jag va ledsen förstås men det va linsen som irriterade ögat. det va så jobbigt att jag tog ut den och kollade filmen med bara ett öga. Jobbigt det med... -.-Esther


Paula och Johannes

Söndag tills idag va Paula och Johannes på besök. Det är våra små kusiner. Har lekt en massa med dom. Vi har spelat spel, kollat på film och mycket mer. Jag tycker alltid det är kul när dom är här och det finns alltid nåt att göra med dom!


Syskonkärlek ♥


Vi spelade en massa Monopol. Dom älskar verkligen det där spelet!
Lycka

Vera

mera mat

Efter att Pappa har hälsat pâ, är kylskâpet nu fullt.
Därför blev det en riktig god lunch idag. Bulgur, sallad och omellet med kantareller och paprika.

/Selma

Mat

Till Lilli som önskade fler matbilder:-)

dagens lunch

/Selma

höststädning

Hej hej
Idag har jag städat en hel del i huset. Damsugit och sånt. Just nu rensar jag bilder och grejer från datan. det är också en massa jobb. Ikväll ska jag träffa nåra kompisar. Har inte varit borta mycket i lovet, fratt mina närmaste vänner är på semester, men från och med idag ska jag inte ha så tråkigt längre.


Det va i sommras tror jag och Jana och jag drömde om att ligga vid stranden.
Och nu solar hon sig p
å Mallorca! Orättvis :P


Esther
vecka med Anne

ett litet urval av foton frân Hallqved

/Selma

Superengagerad

De sista dagarna har jag verkligen varit aktiv som Tom-Buddy. Denna termin fick jag tilldelad en tjej från Frankrike. Egentligen perfekt för att jag ju vill läsa där nästa år men hon är så bra på tyska jämförd med min franska som jag inte har använt sen två år. Nu har jag även tagit hand om hennes kompis som hon kom med och en tjej från Skottland samt en från Italien. Och de tykcer att der är så bra att ha mig med överallt!
Första dagen vid universitetet fick de klara ensamma idag för att jag jobbade. Men ikväll ska vi ha en informationskväll för alla nyinflyttade här i studenthemmet och då kommer de flesta nog också att uppleva baren första gången. Kommer nog att bli en rolig kväll.
Vera

hösten är här

Jag tog en liten promenad och njöt verkligen av att det luktar höst


ett fint litet hus mitt i stan

/Selma