bilder från frankrike

Dom här bilderna lägger jag upp till Inez fratt hon vill se dom. jag tog dom med min lilla kamera, som ser jätte skrutigt ut brevid Inez systemkamera :D
Vi åkte i en jätte rolig bil som ni ser. Den va ganska nice!

Vid strandenoch sist n
åra av dom här bilderna ;)

Esther


Tankarna i fjärran

Hamn och marknad i Akko
Jerusalem

Ibland längtar jag verkligen mycket tillbaks till Israel. Det var så enkelt att leva, inga bekymmer, bara leva
dagen.
Speciellt nu när jag sitter och pluggar hela tiden tänker jag mycket på den tiden. Någon gång ska jag resa
dit igen, fast det blir nog inte samma sak...men ändå, det kommer nog att kännas riktigt bra!
Vera

Sommarens låt

Rihanna - Man down


Vi lyssnade alltid på den här låten i bilen. Den kom på radio hela tiden! Vi sjöng med refrängen allihopa.
We like it :)

Esther

home sweet home

Hej!
Kom hem klockan 2 på natten och sov så bra i min högsäng. Nja inte direkt min säng men just nu är den min, fratt jag har ingen säng i mitt rum längre. Ska checka vad IKEA har för sängar just nu. Tänkte på en bredare typ, det är ju skönt med lite mera plats och det är praktist när nån kompis ska sova över.
Men iaf är jag glad att vara hemma igen, över vädret är jag inte så glad, de regnar -.-
Hadde en jätte trevlig semester med Inez, Marie och Samir. Tack för den :)
Kommer sakna Inez jätte mycket! ♥ Träffar henne kanske inte förrän nästa år.Esther


sommar here I am

Nu är jag äntligen klar med alla proven och det gick jättebra.
Det känns som om all spänning bara rinner av.

Känner mej redo för sommar, sol och bad, men tyvärr sâ regnar det ute (vilket det har gjort i flera veckor nu). Kallt är det ocksâ.
Men man fâr hitta pâ lite annat.

Ska ha lite mysigt med kompisar här i Saarbrücken dem närmaste dagarna, festa och ta det allmänt lungt. Pâ söndag kommer mina farföräldar för att kolla pâ lägenheten, som dem inte har sett ännu, och sen âker jag hem till Feilbacherhof ihop med dem.

/Selma


Sista natten i frankrike

Ojojoj vad det gick fort här. I morgon ska jag redan åka hem igen. Men jag ser fram emot att komma hem också och träffa mina kompisar igen, speciellt Julie. Sista natten ska i alla fall tillbringas med One Tree Hill, godis och myys :)
Ska berätta vad vi har gjort när jag kommer hem och Inez ska skicka bilder till mig som jag kan lägga upp ;)
Godnatt!


// Esthi och Inez

Barababa

 

Underbar härlig låt som fick mamma och moster Elsa att dansa vilt förra sommaren.
Den kom just upp på min spellista under pluggandet och höjde genast upp humöret.

 

Vera

UppsalaPâ tal om utbyte.
Snart ska jag vara i Uppsala en termin. Vet inte vilken kurs det blir, men jag har en lägenhet och fâr ett stipendium frân mitt universitet här i Saarbrücken. Dessutom är det en jättetrevlig kompis till min kära roommate som tar över mitt rum sâ länge.

Ser verkligen fram emot att bo i Uppsala och att uppleva real swedish life.

/Selma


Ett år i Colorado?

Jag höll på att informera mig om möjligheter att läsa utomlands då jag hittade ett utbytesprogram med Colorado State University. Det innebär att man läser ett år där, sedan kommer hem och skriver sitt Bachelorarbete och därefter också får MBA-diplom från CSU.
Det ska jag definitivt överväga. Hade egentligen en termin Frankrike i tankarna men måste vara öppen för alla alternativ!
Vera

i Stockholm

Nu sitter jag här hos Inez i Stockholm och vi ska äta snart. Busresan hit va ganska tråkigt. Lyssnade på musik och läste. Sov lite grann men inte så bra, men ändå är jag inte trött. Planet går klockan 12 i morgon så att vi måste nog åka 8 eller 9 tror jag. Ikväll ska vi kolla på film och chillaaaa :D
Nu blir jag lite hungrig och där kom Samir, därför blir det mat nu :)
Hörs när jag är frankrike ;) Tycker att Selma och Vera kunde slänga in lite mer inlägg också :D

Esthermånga många blåbär

Hejsan!
På måndag kom jag och mamma fram på Södra Fagerhult. Igår fixade vi internet, men det tog väldigt lång tid...men nu funkar det utmärkt. Vi plockade en massa blåbär igår. Mamma gjorde sylt av hennes imorse och jag gjorde goda blåbärsmuffins förut. Nu luktar hela huset blåbärsmuffins mmmh :)
Ikväll ska vi till B och M och kolla på fotboll. HEJA SVERIGE!
Imorgon ska vi in till Oskarshamn och shoppa lite grejer och gå till frisörn. Sen ska vi hämta AC som kommer ner med bussen. Imorgon kväll for vi besök och på fredag förmiddag ska jag till bussen och åka upp till Stockholm. Där träffar jag Inez och på lördag åker vi till frankrike tillsammans!!! Ååååh jg längtar så till värmen och lilla Inez :)Esthi


Grilla...i regnet

Att bo ihop med personer man verkligen gillar är helt underbar! Få lite omväxling från pluggandet ibland och sitta i köket och prata eller att gå ut och grilla tillsammans som vi gjorde idag.
Vi höö det mycket enkelt med en sallad, korv, färdigt kryddbaguette och öl. Men vi hade mycket roligt. Tyvärr så började det regna men vi åt ändå klart och gick in sen igen för att, ja, plugga såklart!
Vera

English in 24 different accentsJag gâr en kurs i fonetik, vilket är väldigt interessant. Där lär vi oss mycket om just dem felen vi tyskar gör när vi pratar engelska.
Det handlar ocksâ om att höra dessa fel.

Kolla in den här killen, han är helt fantastisk.

/SelmaEkonomernas kamp

Hip-Hop video om finanskrisen och hur John Maynard Keynes och Friedrich August von Hayek skulle ha löst det hela. Prdoducerad av en amerikansk ekomoiprofessor.
Vera

Jacob's hem i Florida

Esther