Påsklov


Nu har jag äntligen lov. Den första veckan är jag ensam hemma ( Omi och Opa bor precis bredvid så inte helt ensam). Ska nog bjuda in lite folk och så. Och den andra veckan ska jag upp till Sverige och tillbringa den veckan med Inez. Vi ska vara i Uppsala och Stockholm. Blir nog shopping och fotoshooting som alltid. Annars vet jag inte vad vi hittar på, men det blir nog kul som vanligt :) Är iaf jävligt taggad på att ha lovet i 2 veckor nu. Nu ikväll har jag dock inga planer. Alla är upptagna. Jacob ska också stanna hemma. Vera skulle komma idag har jag hört, så vi kanske kollar på film eller nåt.


  Esther


Rött igen

Jag kommer nog aldrig att få brunt hår om jag inte använder chemikalier istället för naturfärg...
Vera

Frukost i solen


Kaffe, bröd, ägg, fruktsallad och jogurt...och den obligatoriska nyckelpigan, så härligt!

Vera

Wallis Bird

Igår kväll blev jag överraskad med en konsert av Wallis Bird i Mannheim. Jag hade ingen aning om vart vi skulle åka eller vad vi skulle göra innan vi stod framför.
Jag kände bara till några av hennes låtar men stämmnigen var underbar och man kunde se att alla på scenen hade riktigt roligt hela tiden. Hon agerade väldigt mycket med publiken, berättade om allt möjligt och var uppriktigt glad över den positiva responsen från publiken.

Vera

Solig eftermiddag

Vera

Je suis excitée

Det närmar sig... nu måste jag verkligen börja planera för fullt inför mina studier i Montpellier. Jag var helt förvirrad för att jag inte visste hur jag skulle göra för att anmäla mig till universitetet. Men för några daga sen kom det ett mejl med en massa information från en kille som tar hand om utbytesstudenterna i Frankrike.
Det är lite lugnare nu. Jag vet var jag ska anmäla mig, var jag hittar alla kurser osv.
Enda problemet är att hitta ett boende. I den synpunkten är de inte riktigt tillgängliga mot oss stackars utlänningar. Om man har tur får man ett av sex rum som är reserverade för Erasmusstudenter. Så det gäller att leta på egen hand.
Bra att ha kontakter till staden i alla fall. Och något litet skrymsle kommer jag väl hitta.
VeraBild från lördag kväll :)
Vanessa, Jana, jag och Lisa-Marie.

Esther


Tholey

På torsdag ska jag åka iväg med nåra av skolan till Tholey. Det ligger nån timme här ifrån. Där ska dom "nya" elverna, som är i femman lära känna varandra. Det betyder att dom leker ihop och måste lösa uppgifter tillsamans och lite sånt. tycker det är konstigt att vi åker bort med dom först nu, eftersom dom nästan har gått ett år på skolan, men men..... Jag är en av dom som tar hand om dom, därför följer jag med och är ledare till en grupp. Kommer bli väldigt kul, men nog jätte intensivt också. Och så har en av mina bästa kompisar födelsedag på lördag, så det ska vi fira lite i Tholey fredag natt. Sen igen lördag kväll, då ska jag ut och festa tillsamans med mina vänner på Malibu Beach Party.
Är så taggad!!!!!
Just det, vi har studerat in en dans med nåra av tjejerna i femman. Måste komma ihåg att nån ska filma oss när vi presenterar den.
Esther

Intouchables

Imorgon ska jag gå på bio med skolan. Äntligen ska jag också se Intouchables. Den ska ju vara sååååå bra. Och på eftermiddagen blir det ridning. Chill dag :)EstherSpotify

Äntligen i Tyskland! Blev genast installerad på min dator.
Vera

Veronica Maggio

lyssnar pa henne hela tiden, underbar musik. Maste tyvärr lyssna pa youtube och funderar seriöst pa att skaffa spotify.
Hon gästar Uppsala den 24. augusti, hoppas det funkar för mig att aka dit.

en lat om hennes hemstad Uppsala.

/Selma

Hästgala

Igår kväll va jag på en hästgala. Det va så fina hästar och jätte bra underhållning. Det va helt spontant, men det är ju alltid bäst! Trodde jag skulle ha ännu en tråkigt kväll hemma eftersom alla mina kompisar va upptagna. Jessica va ochså på hästgalan, så efter det sov hon hos mig. Så det blev en helt lyckat kväll!
Två dåliga mobilbilder ^^


Esther


Valdag

Idag är det val till borgmästare i Mainz. Ska snart gå och göra mitt kors med Sarah. Lyckligtvis är vallokalen i skolan som ligger precis bredvid studenthemmet. Annars skulle jag nog inte orka... Vi var i Frankfurt till klockan 6 och jag känner mig inte helt pigg än.
Vera

Caligola

Mando Diao gör en paus just nu. Men Björn och Gustav kunde inte låta bli att göra musik och arbetar med ett nytt band just nu. Det är inte riktig ett band, mer en gemenskap av olika musiker som kallas för Caligola. Till exempel är trummisen av Johnossi med också! Har lyssnat lite på deras låtar på Youtube och gillar dom mycket, så köper nog skivan.
Detta här är första singeln. Tummen upp! Målade ansikten och konstiga kostymer, men äsch vem bryr sig :DEsther

Make Kony famous!Jag tycker alla ska kolla på den här filmen! Make Kony famous!