fyra hästar på Feilbacherhof

Glömde ju helt och hållet bort att berätta att vi nu har fyra hästar på gården. Lilla Rökva, en Islandspony, kom i Januari. För 3 veckor sen kom en fjärde häst som heter Nobby. När det bara va tre hästar, va det alltid Bijou som typ va "utanför" och Blitz och Rökva va ett "gäng". Men Nobby tycker om Bijou, så ingen är ensam längre :P


Blitz, Bijou, Rökva och NobbyRökva och Nobby

 

 

 

Esther
Balotelli

Mehehehe :D


Sommarlov!

Jag har fått sommarlov idag, WIHOOOO 6 veckor frihet. Jag vet i Sverige är det mycket längre, man whatever. Jag få leva med det jag har :P

Jag har inte så mycket planerat, bara att jag åker till Sverige och träffar Inez en vecka och spendera ett par dagar på Fagerhult med mamma och pappa.
Och sista helgen blir det Rocco del Schlacko (musikfestival) :))
Annars ska jag nog rida, sola, bada, ha kul och träffa kompisar.

Förra året med Inez i Frankrike


Esther


sommar i SverigeNu har jag bokat mitt flyg, det blir 3 härliga veckor i augusti:) Har inga speciella planer förutom att hälsa pâ en kompis i Uppsala och âka ut i Skärgârden. Hoppas även att âka ner en sväng till Fagerhult och Hallkved sâklart.

/Selma

de där med fotbollDet är interessant att se hur mycket fotboll lyckas ändra pâ tyskarnas âsikter om flaggor och patriotism. Nâgot som alltid har varit väldigt känsligt pâ grund av vâr historia.
Bilar, hus och kroppar är smyckade med flaggor, men bara under EM eller VM. Annars är det inte alls populärt att vara stolt över att vara tysk och flaggor tillhör inte vâr vardag. Mânga säger att vâr flagga "inte är snygg".
Mamma ville gärna ha en flaggstâng pâ gârden, men pappa sa att "sâ är det inte i Tyskland".
Nä just det, sâ är det inte, bara när det är fotboll.

/Selma

Musik och hamburgare

Supergod eko-burgare

Söndag kväll gick vi och såg Auletta, ett band från Mainz som vi båda gillar. Regnet till trots stod vi där i en och en halv timme och njöt av musiken. Sedan gick vi till baren här i huset och tittade på slutet av spelet Italien-England.
Idag fick Esthi följa med mig till en föreläsning (som nog var en av de tråkigaste saker hon varit med om...).
Så snart den var över blev det shoooppping och en välförtjänt Italian Burger på nya eko-burger-reataurangen som jag hade velat testa länge.
Till avslutningen av Esthis besök hälsade vi på Raphael som bjöd på hemgjord "Apfelstrudel". Snart därefter fick vi dra till stationen där jag avskedade Esthi vid ett smockfullt tåg. Hoppas det tömde sig efter ett tag!
Vera

Gratis glass <3

Esthi väntar på sin glass
Nu är Esthi glad!
...Vera också
Mmmmmhh!

Idag kom Esthi till Mainz och vi började med att gå till stadsparken där Ben & Jerry's delade ut gratis glass. Mums, vad gott det var :)
Nu sitter vi på mitt rum, ikväll blir det konsert på Schillerplatz och imorgon får Esther följa med till universitetet.
Vera och Esthi

EM

Ikväll hejar vi på Tyskland, som spelar mot Holland! Ska kolla på matchen med Omi och Opa här hemma. Skulle kanske ha gått på Public Viewing i Homburg men det regnar typ hela tiden och det är kallt. Så jag bestämde att mysa i soffan framför TVn.

Deutschland vor, noch ein Tor! :DEstherGrattis Inez!

Idag fyller vår kusin Inez 15 år! Stort Grattis till henne :)München Shopping

Shoppade lite i München. Jag gjorde inga bilder eftersom W hadde med sig sin systemkamera och det ändå blir finare bilder än med min lilla skruttkamera. Så jag kanske lägger upp lite foton nån annan dag.
Esther


schwedische Gardinen

Äntligen har jag lyckats fixa mina gardiner igen. Har bara haft persienner sen jag kom tillbaka frân Sverige.
Passar väldigt bra nu när det är EM, heja Sverige!

/Selma

Rainy day

Idag är det en såndär slappig, inte-göra-något-speciellt-dag. Jag sov till klockan ett för att jag absolut hade för lite sömn de sista dagarna. Jag hade fullt upp med att hjälpa till min käraste att flytta till sin nya lägenhet. Superstressigt! Så nu har jag en massa plugg att klara av men motivationen vill inte riktigt komma...
Tänkte att baka idag också, bara för att det är söndag.


Vera