midsommar

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi firade midsommar på Feilbacherhof! Vi sjöng, dansade runt stången och hadde en massa god mat! Selma gjorde en god vegetariskt paj och jag trollade fram en smaskigt "rulltårtstårta".
Mysigt att vi började fira midsommar igen förra året efter några års paus :)

Roadtrip till Amsterdam

Jag och 3 kompisar gjorde en roadtrip till Amsterdam i några dagar. 4 härliga dagar var det :)
Med bil tar det typ 5-6 timmar med pauser. Vi turades alltid om att köra, så det funkade utmärkt!
Söndag kl 2 åkte vi iväg med Saskias bil. Hela bilen va fullproppad. Våra campingstolar fick inte ens plats så att vi fick sitta på en filt alla kvällar.
 
 
 
 
 
Vi campade på en Camping som heter Gaaspercamping och som vi verkligen kan rekomendera. Det va fräscht och personalen va trevlig! Våra grannar va dom här ankorna, annars lärde vi inte känna nån, förutom 2 killar från Völklingen som faktist ligger i Saarland :D
 
 
 
 
 
Det tog 15 minuter att åka in till stans centrum med metro.
 
 
 
 
Jätte mysigt stad! Och alla åker runt med cyckel, verkligen alla. Vi tänkte hyra cyckel men sparade hellre pengarna till museer och mat. Samma med en åktur med båten-Grachtentour. Det såg inte särskilt spännande ut och det kostade 15 Euro. Vi promenerade hellre runt i stan.
 
 
 
 
 
 
 
I torsdags, vår sista dag åkte vi ut till havet. Det tog 40 minuter med bil. Och det va så mysigt, bara lite kyligt men solen kom fram då och då.
 
 
 
 
 
 
En trött Esthi på hemvägen.


Esther

Studentbal

 
 
 
 
 
 

 
Igår va jag på vår egen studentbal. Jag va en av dom som organiserade balen och det mesta funkade bra, men gubben från stället vi hyrde va väldigt störigt och djn kom en timme försent(!) typ det viktigaste, så det va lite iriiterande. Annars gick allt bra. Jag dansade lite med min danspartner(bild på det kommer nån annan gång) och hadde kul. Mamma och Pappa kunde inte komma på grund av skörden här hemma, så dom va trötta på kvällen. Men det va ju inte så farligt!
Nästa vecka är det muntliga provet, så nu ska jag plugga för sista gången och ge allt! Kan ju säga att jag har studenten i fickan, men med sista provet kan jag höja mitt betyg enormt!


                                                                          Esther