God Jul

Igâr kollade vi pâ 80tals avsnittet av historieätarna ihop, kul att ha nâgra med som levde pâ den tiden.
 
God Jul önskas alla sâ här en aning sent pâ annandagen, speciellt till Esthi som firar Jul i somriga Nya Zealand.
Efter en slapp och solig dag enbart med familjen, dukas det idag upp för julbord för andra gângen ihop med tysk-svenska kompisar som ocksâ bor i Saarland. Dessutom ska jag träffa en vän som jag inte har sett pâ flera mânader.
God Jul pâ er alla
önskar Selma med Jacobsisters och familj

Fem om min helg

Maple & Mahogany - Acoustic Session at Mike's Werkstatt (Short Film) from Maple & Mahogany on Vimeo.

1. Denna underbara video som jag precis har tittat pâ, bland annat med Maria som är en kompis till min kompis L som bor i Köln.

2. Bakprojektet med min kompis C som slutade med att vi dödade jästen och fick äta Lussebullar som smaka deg (ât bra en som lâg som en klump i magen) men hade en super trevlig lördag eftermiddag ändâ.

3. Besöket pâ Brasseri Lipp, som är en kopia av stället i Paris med samma namn, ihop med pysslingen, där jag ât mitt första ostron. Supergott.

4. Sâg en lunchkonsert med en polsk kör i Domkyrkan som var jätte fin. Julstämningen infann sig dock inte riktigt dâ kören ackompanjerades av barnskrik och mobiltelefoner. Men kul att det var sâ mycket folk.

5. I morse läste jag sista kapitlet litteratur för denna termin. Nästa vecka mâste jag bara skriva tvâ uppsatser. Yippie!!!

/Selma