Nyår

Ja ikväll är det nyår! Selma, Jacob och Taylor ska följa med Vera till Mainz och fira där. Jag stannar här. Inte hemma, jag ska fira med några vänner. Ååå det ska bli så kul.Jag ska också träffa en massa som jag inte har sett på jätte länge.
Hoppas ni alla har en bra start in i nya året!
Esther


bara sâdärbilden kommer frân underbaraclaras.com bara för att jag tycker den är fin

Det känns som jättelänge sen jag gjorde ett inlägg. Flera gânger har jag tänkt pâ att göra det men inte kommit pâ nâgot vettigt att skriva om. Det är inte sâ att det inte händer nâgot i mitt liv, men man vill ju skriva om nâgot speciellt, kanske med nâgon fin bild.
Jag gör mânga saker men det hat blivit sâ vardagligt. Skola, nationsliv, träning (jag har blvit mycket starkare), allt detta var sâ himmla speciellt i början men man vänjer sig vid allt här i livet.
Det är jättemysigt att bo i Uppsala och fâ uppleva allt denna stad erbjuder men nu känns det som att man väntar pâ att âka hem. Inte för att jag har hemlängtan men för att jag vet att jag ska âka hem om en vecka. Känslan av att bara vilja âka hem till familjen för att fira jul upplever jag även bland svenska studenter (vilket resulterar i att ingen är pepp pâ seminariet vi ska ha nästa vecka).
Fast innan jag âker till Tyskland är det en annan längtan som ska stillas. Nu i helgen ska jag ner till Fagerhult med nâgra tyska kompisar. Fagerhult, där jag inte har varit pâ nästan tre âr. Det ska bli sâ mysigt:)

/Selma

Love actually

Hade tjejkväll med Sarah och vi tittade på love actually passande till jultiden. Filmen är alltid lika underbar!
Vera

Karlsberg

Jag ansökte till en praktikplats på Karlsberg Brauerei för en månad sen. Det tog för lång tid, tills dom kunde ge besked. Jag ansökte ju därför i ett apotek. Och nu i veckan får jag ett brev från Karlsberg att jag har praktikplatsen. Jaha men nu är det för sent. Ska skriva till Karlsberg att jag redan ska göra praktiken i apoteket^^
EstherJulgodis

Tänkte baka lite julgodis idag, men vi har inte alla ingredienser hemma :( Men nästa vecka ska jag fixa en massa, så att det räcker för alla gäster som ska fira jul här med oss.
Mamma gör även i ordning pepparkaksdegen. Det blir mycket bakning, då kommer julkännslan fram :)
Esther

home sweet homeIgâr kväll tittade jag pâ en liten film frân Züchtertag som hölls hemma den 4. September i âr. Jag kunde tyvärr inte vara med för att jag redan var i Sverige för att börja plugga. Därför var det mycket roligt att se hur det var. Och jag började faktiskt känna lite hemlängtan. Nu har jag varit i Uppsala i ungefär 4 mânader och trivs jättebra.Plugget och nationerna är roligt, man träffar alltid nya människor och även svenskarna tinar upp lite när man börjar känna dem närmre^^.
Men om tre veckor ska jag hem över jul och det ser jag verkligen fram emot.
Dem nästa planerna är att tillbringa februari mânad i Kalifornien där jag hoppas att jag bâde kan resa runt och jobba pâ en gârd:-)

/Selma